Nic takového jsem nenapsal. Jen to že dělat nesmyslné věci jen kvůli tomu aby se mohli odškrtnout jako splněné nemá cenu.
Leopard 2 pro AČR
Re: Leopard 2 pro AČR
Karl a Egon jsou největší nepřátelé lidstva.
Věc názoru. Mít ve výcvikových osnovách něco obdobného a v rámci výcviku to i používat mi opravdu hloupé nepřijde. A neřekl bych, že Němci jsou úplní debilové.Jen to že dělat nesmyslné věci jen kvůli tomu aby se mohli odškrtnout jako splněné nemá cenu.

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
Byla tu polemika nad smyslem takového výcviku, když přece jsou ty železniční nebo silniční přepravníky a tanky po vlastní ose nikam nejezdíZemakt píše: ↑2/8/2026, 08:11 Tady se nad tím nikdo nepodivoval, jen tvrdil, že by mnohem více ocenil prezentaci praporu, kde by byly vidět poznatky z moderního boje. Formace leštěnek model Wittman 45 od sjezdu do sjezdu na mne fakt dojem nedělá. A ano zrovna z BW by jsme si měli vzít příklad, tj mříže, sítě a třeba i ten přejezd Brno Praha.
Ale třeba jen nejsem cílovka takovéhoto dětského PR.
To co se tu Scotty snaží naznačit je myslím to, že první se člověk učí chodit, pak teprve běhat a činnost pro činnost, udělaná blbě nemá velkou cenu. Bohužel, západní MBT se zavádí až teď, nikoliv před 15-ti lety nebo víc. kdy to bylo záhodno.
Sorry Daníku, ale já jsem se v přímači učil mj. zakopávat. Tady se přece nebavíme o nějaké hitech fulHD technologií. Ale o blbosti za pár set šupů. Přesto dnes nezbytné. A sorry, tank A4 pro mne není ani hitech a ani fullHD technologie.

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"