Armáda testuje nové uniformy
Je tam i detail na boty.
Nový maskovací design - projekt NOMAD a MAD21
Re: Nový maskovací design - projekt NOMAD a MAD21
Karl a Egon jsou největší nepřátelé lidstva.
A ty boty, co jim nakoupil ANO Stropnický už vyhodili?
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/pozor ... 47ab5f122/
No, je to výzva. Kvůli té podrážce, vibram má u mne životnost dva roky plus, pak už si člověk kuví nohu. Někdy se daj podrazit, ale....

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
Tak ono záleží.. Ta práce v armádě je hrozně rozdílná. Spíš než zimní a letní boty by dávalo smysl na lehká taktická a těžká do terénu. Ty lehké varianty na chozeni po utvarech, strážní činnost nebo řízení by byla fajn a vydrží to i déle protože není tak zatěžována.
Já to tak chápu, ostatně mě to "léto" přímo v názvu.
Edit: jo takhle, už jsem to pochopil. Rozumím. Je fakt, že třeba co jsme kdysi fasovali letní a zimní "kanady", tak ty s kožíškem se nikdy nenosily a vše se odchodilo v normálních. Ono, když si člověk vezme dobrý a kvalitní flusky, tak se to dá i v lehké taktické co se mrazu hluboko pod nulou týče (Zephyr GTX). Samozřejmě nesmí se s nimi člověk brodit
Edit: jo takhle, už jsem to pochopil. Rozumím. Je fakt, že třeba co jsme kdysi fasovali letní a zimní "kanady", tak ty s kožíškem se nikdy nenosily a vše se odchodilo v normálních. Ono, když si člověk vezme dobrý a kvalitní flusky, tak se to dá i v lehké taktické co se mrazu hluboko pod nulou týče (Zephyr GTX). Samozřejmě nesmí se s nimi člověk brodit

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"

"Vojáci neměli rádi Rakouska ani války, ale dřeli do úpadu těla" - Karel Poláček