"Rule, AI!, AI rule the waves" - to nejlepší z AI slopu
Re: "Rule, AI!, AI rule the waves" - to nejlepší z AI slopu
Vítej ve světě AI
Ještě horší je pak diskuze s "pravověrnými".

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
No, to už sem si všim, že je to jediná víra pravá a diskuse je jak s pámbíčkářema.
Cerkev je blízko, ale je ledovice. Krčma je daleko, ale půjdem opatrně.
Tých nepresvedčíš ani keď sa im ich konštrukcie rúcajú k zemi. Vtedy nadávajú a sú agresívni.
Já bych všechny ty internety a umělý inteligence zakázala.
Ale, zas abych nebyl tak úzkoprsý:

Za mne zcela jasně Viktor Andrejevič OrbabišPro spojení jmen Viktora Orbána a Andreje Babiše do jedné přezdívky se nabízejí varianty jako Orbabiš, Babišorbán nebo složenina Viktor Andrejevič.Oblíbené varianty přezdívekOrbabiš – Rychlé a úderné spojení obou příjmení, které se dobře pamatuje.Babišorbán – Opačná varianta, která staví na začátek české příjmení.Viktor Andrejevič – Slovní hříčka kombinující jejich křestní jména (případně odkazující na styl vládnutí).

Fico by žiarlil. Čo takto Ficorbabiš ?
Myslíš Viktor Robo Andrejevič Ficorbabiš? Za mne dobrý 

Amazon má těžko pochopitelný skandál. Kupuje vzácné knihy a ničí je
Investigativní server 404 Media přišel na velký skandál - technologický gigant, který vznikl jako online knihovna, nakupoval vzácné tisky, naskenoval a zničil.
Server umístil sledovací zařízení do jedné vzácné knihy a sledoval ji až do skladu Amazonu v Las Vegas v Nevadě. Zaměstnanci skladu VGT3 uvedli, že jejich jediným úkolem je přijímat hromadné zásilky knih, odřezávat z nich obálky, aby bylo možné stránky rychleji skenovat. Po dokončení procesu nechávají jednotlivé svazky nepoužitelné.. O skandálu široce referují zahraniční ekonomická média.
„Nakupujeme knihy prostřednictvím komerčních kanálů, abychom zlepšovali produkty a služby, které naši zákazníci používají,“ uvedl podle TechCrunch Amazon ve svém prohlášení.
https://www.newstream.cz/trhy/amazon-ma ... .sznhp.box
Investigativní server 404 Media přišel na velký skandál - technologický gigant, který vznikl jako online knihovna, nakupoval vzácné tisky, naskenoval a zničil.
Server umístil sledovací zařízení do jedné vzácné knihy a sledoval ji až do skladu Amazonu v Las Vegas v Nevadě. Zaměstnanci skladu VGT3 uvedli, že jejich jediným úkolem je přijímat hromadné zásilky knih, odřezávat z nich obálky, aby bylo možné stránky rychleji skenovat. Po dokončení procesu nechávají jednotlivé svazky nepoužitelné.. O skandálu široce referují zahraniční ekonomická média.
„Nakupujeme knihy prostřednictvím komerčních kanálů, abychom zlepšovali produkty a služby, které naši zákazníci používají,“ uvedl podle TechCrunch Amazon ve svém prohlášení.
https://www.newstream.cz/trhy/amazon-ma ... .sznhp.box
To je tak když se dneska všichni honí za rychlostí a efektivitou... raději ty knihy zničí aby to měli naskenované co nejrychleji.
雷電
S umelou inteligenciou je to zdá sa ako s filmom - keď je prehnane inteligentný, nedá sa to vydržať. 
Že by pracovníci Amazonu při úklidu po skenování?:
To je dobré
Připomnělo mi to "451 stupňů Fahrenheita". Lidi stejně číst už nikdy nebudou, takže knih netřeba a můžeme je spálit - máme přece AI, která si je uloží a převypráví v případě zájmu.
YT mi dnes nabídlo video https://www.youtube.com/watch?v=iUfP6amE7UA - klasický rant nad AI slopem, ale pokud se chcete jen pobavit, tak stačí asi prvních 5 minut.
Připomnělo mi to "451 stupňů Fahrenheita". Lidi stejně číst už nikdy nebudou, takže knih netřeba a můžeme je spálit - máme přece AI, která si je uloží a převypráví v případě zájmu.
YT mi dnes nabídlo video https://www.youtube.com/watch?v=iUfP6amE7UA - klasický rant nad AI slopem, ale pokud se chcete jen pobavit, tak stačí asi prvních 5 minut.