Jak jsem psal, ten kraj moc neznám, ale trend je home office.
Někteří zvláště ta mladá inteligence může pracovat z hlediska moderních zaměstnání skoro kdekoliv.
Potom si třeba pořídí tu levnější parcelu někde u Ústí nad Labem s možností výhledu do přírody.
Samozřejmě není to zase pro každého, ale... navíc od Covidu to firmy utlumují.
Cítit se někde bezpečně a mít klid, to zase najdou třeba i jinde.
Brná: Exkluzivní čtvrť přezdívaná „ústecká Riviera“. Svahy jsou orientované na jihozápad, což zajišťuje dostatek slunce.
Nachází se zde termální koupaliště, cyklostezka a přívoz. Parcely jsou často terasovité s výhledem na řeku a protější skály.
Krajinotvorba - ekologie
Re: Krajinotvorba - ekologie
Niekde sa pozerajú z okien na srnky , niekde sa panelákové deti hrajú so sysľami.
V Brazílli sa chodia hrať s kapybarami. V Mostecku by teda mohli mať tiež niečo na rozptýlenie, keď nebudú kverulovoať.
Já bych všechny ty internety a umělý inteligence zakázala.
Tak tak.

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
Nádhera.
Sysel obecný byl v minulosti považován za vážného zemědělského škůdce, který pustošil pole s obilím.
To už jsou lepší ty srnky, ale ne všude jsou pro to podmínky. Ono se to vnímání snad posune.
Sysel obecný byl v minulosti považován za vážného zemědělského škůdce, který pustošil pole s obilím.
To už jsou lepší ty srnky, ale ne všude jsou pro to podmínky. Ono se to vnímání snad posune.

Vtip je v tom, že to robili zbytočne. Syseľ nedokáže žiť vo vysokej tráve a obilí, potrebuje nakrátko strihaný porast.
Môže žiť v medziach ale nie v poli.
Skutočný problém sú myši, hraboše. Kvôli ich premnoženiu hlavne počas suchých období dnes farmári inštalujú tyče po polí a búdky pre dravce.
Mimochodom, sysle zabíjajú hrabošov.
Môže žiť v medziach ale nie v poli.
Skutočný problém sú myši, hraboše. Kvôli ich premnoženiu hlavne počas suchých období dnes farmári inštalujú tyče po polí a búdky pre dravce.
Mimochodom, sysle zabíjajú hrabošov.
Vážně, to jsem netušil. U nás jsou na Rané. Středohoří mám rád, tak mi to zas tak nevšední nepřijde. Ale jsou to fajn zvířátka, to jo.Mimochodom, sysle zabíjajú hrabošov.

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
sysel ako predátor