Polarfox: Bohužel to nebyl jen text za odkazy, ale prvně jsem se bavil s Dzinem cca 2 příspěvky bez nich a pak jsem tam hodil odkazy, abych svoje tvrzení podpořil - to že nejsi schopen přečíst několik málo řádků je tvůj problém.
Lži jsem ti doložil viz různé odkazy na články co dko kdy řekl - bylo jic cca 10
Já jsem si z coverova příspěvku nic
nevzal, ale citoval ho.
Zjisti si co je to citace a pak piš.
Polarfox: "Huh?? Tohle bereš kde, tahle "má" tvrzení? Já měl za to, že Cover podal citát, k němu podal vlastní interpretaci (s níž souhlasím). Ty jsi vzal citát bez souvislostí a použil jej jako "důkaz", s čímž nesouhlasím. Zbytek si cucáš někde z prstu a točíš to pátý přes devátý....přestávám se hodně chytat."
Viz. 1. věta zde v tomto příspěvku. To, že se přestáváš chytat je fakt, protože tvrdíš nesmysly už od začátku, které jsem ti vyvrátil vždy. na názor však máš právo. Nikdy jsi mi nedodal jakýkoliv důkaz svých tvrzení krom "tvoje odkazy neuznávám." Teď tvrdíš, že ti wiki nesmrdí, ale nedostatečně jsem ji okomentoval.
Už vím odkud vítr vane po tvém posledním příspěvku...
Když jsem zde postl citát a v něm je psáno, že západ zpřetrhal jako první diplomatické vztahy po Bolševické revoluci.
Já chápu, že jseš protisovětsky založen, že ti vadí, že ve wiki píšou toto, ale trochu jinak (
ale děsně tě štvalo, že jsi nemohl najít protiodkaz) a že ti vadí, že se vůbec někdo jako já odvážil sem toto napsat a postnout. Tak jsi si chtěl aspoň kopnout a myslel jsi, že si to nechám líbit?
A proto jsi mě napadal. Jen kvůli tomu obratu? Tak pokud je to tak, tak jseš chudák.
Páč já jsem hned na začátku SSSR odsoudil. A v průběhu diskuze několikrát, ale TY jsi toho nebyl schopen a hystericky jsi se zastával USA.
Argumety typu: západ něco provedl a ty na to odpovíš (ale SSSR naproti tomu kopl do jiné země... lol no prostě lol).
Fraška se z toho stala tehdy, když jsi do toho vstoupil ty.