REDAKČNÍ PLÁN
- Destroyman
- Kapitán

- Kontaktovat uživatele:
Před časem jsem spáchal cosi o haváriích ruských ponorek a asi by bylo dobrý, abych v rámci dnes tolik žádané politické korektnosti sesmolil něco podobnýho i o ponorkách amerických. Bohužel se jedná o téma v rozsahu let cca 1870-1970 a kromě Hospody mě nenapadá žádná sekce, kam by se to dalo vrazit. A kouskovat to na tři díly - do r. 1918, do r. 1945 a po r. 1945 - to nemá cenu, tolik toho zase není.
Tímto žádám někoho z místního Velkého churalu, aby mi poradil. Nebo se na to mám vykašlat?
Tímto žádám někoho z místního Velkého churalu, aby mi poradil. Nebo se na to mám vykašlat?
さようなら。
- sa58
- 1. Armádní generál

- Kontaktovat uživatele:
Tady nemáme Chural, na Palbě máme liberální Velkou Džirgu
Pokud to přesahuje do několika období, nacpal bych to LIDÉ, MILITÁRIE, A JINÉ » Ostatní - http://www.palba.cz/viewforum.php?f=50
Přesunout se to dá vždy, hlavně to nerozděluj a nacpi to na Palbu naráz.
A zkus si u toho nacvičit vkládání obrázků
Pokud to přesahuje do několika období, nacpal bych to LIDÉ, MILITÁRIE, A JINÉ » Ostatní - http://www.palba.cz/viewforum.php?f=50
Přesunout se to dá vždy, hlavně to nerozděluj a nacpi to na Palbu naráz.
A zkus si u toho nacvičit vkládání obrázků

"Nachystejte květináče, na vánoce sem zpátky!"
- Destroyman
- Kapitán

- Kontaktovat uživatele:
Děkuju Velké Džirze a jejímu náčelníkovi Birimaratoaovi. Birimarataoa být velký.
Šoupnu to tedy do sekce Lidé-Militárie-Ostatní. Ohledně obrázků mě napadla jedna věc - zkusil bych to bez nich! Ale to je asi blbost, to by bylo jako nealko vodka. I sem jeden dám. Velký náčelník Birimarataoa a Velká Džirga.

Šoupnu to tedy do sekce Lidé-Militárie-Ostatní. Ohledně obrázků mě napadla jedna věc - zkusil bych to bez nich! Ale to je asi blbost, to by bylo jako nealko vodka. I sem jeden dám. Velký náčelník Birimarataoa a Velká Džirga.

さようなら。
- kopapaka
- 6. Podplukovník

Tak sem se pustil do článku o starších Amerických taktických raketách.
1) MGR-1 Honest John HOTOVO
2) MGR-3 Little John HOTOVO
Zatím tyhle dva kousky, je to fázi hledání zdrojů, jako obvykle nehodlám slibovat kdy to bude ( snad koncem roku
).
Další ( možná ) později...
1) MGR-1 Honest John HOTOVO
2) MGR-3 Little John HOTOVO
Zatím tyhle dva kousky, je to fázi hledání zdrojů, jako obvykle nehodlám slibovat kdy to bude ( snad koncem roku
Další ( možná ) později...
Naposledy upravil(a) kopapaka dne 29/10/2009, 01:21, celkem upraveno 3 x.

"Válka je Mír, Svoboda je Otroctví a Nevědomost je Síla!"
- jarl
- 3. Generálmajor

V současnosti se chystám zpracovat následující témata:
1. Bitva u Cušimy, kterou mi přenechal kacermiroslav, za což mu ještě jednou děkuji.
2. Rakouský admirál Tegetthoff.
3. Boje na mořích během války Dánska s Pruskem a Rakouskem z roku 1864.
4. Japonská bitevní loď Mikasa.
5. Ruský obrněný křižník Admiral Nachimov.
6. Ruské pobřežní obrněnce Novgorod a Viceadmiral Popov.
1. Bitva u Cušimy, kterou mi přenechal kacermiroslav, za což mu ještě jednou děkuji.
2. Rakouský admirál Tegetthoff.
3. Boje na mořích během války Dánska s Pruskem a Rakouskem z roku 1864.
4. Japonská bitevní loď Mikasa.
5. Ruský obrněný křižník Admiral Nachimov.
6. Ruské pobřežní obrněnce Novgorod a Viceadmiral Popov.

Strýček Vova slíbil národu Ukrajinu a dal mu Afghánistán!
Připravujeme s Floggerem G recenzi knihy "Letecká střelba".
V knize je rozebrána střelba leteckými kanony na pozemní a vzdušné cíle. Nyní knihu posuzuje Floggerem oslovený praktik.
Předesílám, že kniha obsahuje ve všeobecné části podivuhodné nepřesnosti. Některé se dají vysvětlit tiskovou chybou, ale u jiných člověk pochybuje, zda autoři skutečně patří k pedagogickému sboru "Univerzity obrany" v Brně.
Co se odborné části týče, zde se nechte překvapit.
V knize je rozebrána střelba leteckými kanony na pozemní a vzdušné cíle. Nyní knihu posuzuje Floggerem oslovený praktik.
Předesílám, že kniha obsahuje ve všeobecné části podivuhodné nepřesnosti. Některé se dají vysvětlit tiskovou chybou, ale u jiných člověk pochybuje, zda autoři skutečně patří k pedagogickému sboru "Univerzity obrany" v Brně.
Co se odborné části týče, zde se nechte překvapit.
- kacermiroslav
- 5. Plukovník

- Kontaktovat uživatele:
No sláva, konečně si taky někdo všimnul, že nám tady toho dost chybí co se meziválečného letectva týče. Jinak pokud mě pamět neklame, tak Fokker D.XXI se u nás vyráběl licenčně, takže na něm klidně můžeš pokračovat:-) já si zatím nechávám zamluvené tyto čs. stroje:sa58 píše:Na Palbě zatím není zpracován Š-328... Máme tu kdejaký letající vergl, ale Šmolík chybí... Proto odložím Fokker D.XXI a mrknu se na 328.
Letov Š-231
Praga BH-39
Letov Š-50

DXXI se u nás nevyráběla, zřejmě si to pleteš s F.IX. http://www.fronta.cz/foto/fokkery-f-ix-a-aero-a-230kacermiroslav píše:No sláva, konečně si taky někdo všimnul, že nám tady toho dost chybí co se meziválečného letectva týče. Jinak pokud mě pamět neklame, tak Fokker D.XXI se u nás vyráběl licenčně, takže na něm klidně můžeš pokračovat:-) já si zatím nechávám zamluvené tyto čs. stroje:sa58 píše:Na Palbě zatím není zpracován Š-328... Máme tu kdejaký letající vergl, ale Šmolík chybí... Proto odložím Fokker D.XXI a mrknu se na 328.
Letov Š-231
Praga BH-39
Letov Š-50

- Destroyman
- Kapitán

- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den,
portál Palba sleduji již delší dobu, ale až nyní jsem se rozhodl že se přihlásím a dovolím si rozšířit Palbu o nějaký ten svůj článek.
Ze začátku bych si troufl na některé lodě US Navy. Konkrétně mám na mysli lodě třídy Arleigh Burke a třídu Spruance. Podle ohlasu a kritiky přidám snad i více.
portál Palba sleduji již delší dobu, ale až nyní jsem se rozhodl že se přihlásím a dovolím si rozšířit Palbu o nějaký ten svůj článek.
Ze začátku bych si troufl na některé lodě US Navy. Konkrétně mám na mysli lodě třídy Arleigh Burke a třídu Spruance. Podle ohlasu a kritiky přidám snad i více.