Raritní a zajímavé fotografie
Takovej rozzuřenej hroch... to bych vám teda fakt nepřál vidět. Véesku zrušil ledva jsme stihli utýct... No ale osvědčený samopal to vyřešil, a vesničani nám pak poděkovali za záchranu vesnice, holých životů, i za jídlo na delší dobu 
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček
No to je konečně obrázek. To jsou bombeři. Kolego kde jsi tu nádheru sehnal?
Naposledy upravil(a) Pátrač dne 28/3/2011, 21:20, celkem upraveno 1 x.

Pes(ticid) - nejlepší přítel člověka! Nechápete? Nevadí. Hlavní je, že víte že:
JDE O TO, ŽE KDYBY O NĚCO ŠLO, BYLO BY DOBRÉ VĚDĚT, O CO VLASTNĚ JDE.
No nevím to určitě podobných momentek se mi po disku válí hodně. Mám ale dojem že to je odsud:
Scrat
Kód: Vybrat vše
http://englishrussia.comScrat
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope.
Winston Leonard Spencer-Churchill
Winston Leonard Spencer-Churchill
Na englishrussia jen pozor, vyskytují se tam i škodlivé potvůrky virové. Jednou jsem tam procházel nějakou tajgu a tu koukám, HIPS modul antiviru mne upozorňuje, že chce nějaký program "a.exe" přistupovat na disk. Tož si říkám - a.exe, to není moje. A jal jsem se zjišťovat, odkud se vzal. No a vzal se ze složky dočasných souborů Opery, kam ho nemohlo uložit nic jiného, než englishrussia (nic jiného jsem otevřeného neměl). Tak jsem ho zabil...
Není radno podceňovat ruské dovednosti s počítači.
Není radno podceňovat ruské dovednosti s počítači.
S ruskými stránkami je to dost o tlamu, protože ta je zavirovaná skoro každá druhá.

U národa, u něhož je nejoblíbenějším historickým spisovatelem Vlastimil Vondruška, se nějakého historického prozření a sebereflexe dočkáme opravdu jen velice stěží. (Polarovo motto pro rok 2019)
“Without data, you're just another person with an opinion.” W. Edwards Deming
Brána do Mordoru: https://twitter.com/fbeyeee?lang=cs
- M1A2 Abrams
- podporučík

- Alchymista
- 5. Plukovník

Tlačenka? prostě to frkli na jeden ze standardních podvozků používaných v SSSR. Kraz 250 (nebo KRAZ 63221) se používá i jako podvozek pro jeřáby a vrtné soupravy, takže k praskání by neměl být důvod (čímž samo netvrdil, že se tak nestává). Na fotce jdou vidět vcelku masivní podpůrná ramena a ani podvozek očividně netrpí přetížením. Hlavním limitem podvozku pro průjezd terénu bude zadní nájezdový úhel.
Otázkou je proč nepoužili osmikolové podvozky URAL nebo BAZ, nicméně co vím od jednoho řidiče, který celý život jezdil se sklápěčkou na Sibiři, tak v Rusku osmikolky moc v oblibě nejsou.
Otázkou je proč nepoužili osmikolové podvozky URAL nebo BAZ, nicméně co vím od jednoho řidiče, který celý život jezdil se sklápěčkou na Sibiři, tak v Rusku osmikolky moc v oblibě nejsou.

nevím jak ty, ale já tam ty ramena vidím?
edit:T815 8x8 má nosnost 14,9tuny.. (28tun má Tatra maximální celkovou hmotnost)
edit2: co jsem viděl fotky "815" s Tamarou v přepravní poloze tak to vypadalo jako standardní Tatra, žádné sezení na dorazech jsem nezpozoroval (bohužel jediné dobré fotky jsem našel jen přes google na valka.cz, která momentálně nefunguje)
edit:T815 8x8 má nosnost 14,9tuny.. (28tun má Tatra maximální celkovou hmotnost)
edit2: co jsem viděl fotky "815" s Tamarou v přepravní poloze tak to vypadalo jako standardní Tatra, žádné sezení na dorazech jsem nezpozoroval (bohužel jediné dobré fotky jsem našel jen přes google na valka.cz, která momentálně nefunguje)