velitel píše:Já to tady sleduji pravidelně, ale nezapojuji se, protože není pro mě co řešit.
Při vší úctě ke Spiderovu umění v kitaření, mě tenhle obor vůbec nebere, takže není na co reagovat.
Ostatně je to forum hotových modelů, takže by to tady správně "nemělo co dělat". Nebo jo Tony?
I když je fakt, že nebýt Spiderových reportáží, tak to tady v podstatě už dávno chcíplo.
Tyhle stojánky nejdou normálně sehnat. Ale možná výhledově budu nějaké mít. Warmaster udělal, resp. asi spíše byly zabalené do krabic, omylem na UHU stojánky s jiným popisem a údajně by měli dodat náhradní se správnými nápisy, takže by ty špatné měly být volné. Uvidíme.
Když si pak vzpomenu, tak sem hodím info. Snad budou stejné velikostně, ale to by myslím měly být.
To bys byl absolutně zlatej. Přece jen kovák není plasťák a umělé podvozkové nohy tu tíhu vcelku odnášej. Ještě navíc, když je zadní kolečko u Defianta spravovaný.
War Master by měl mýt stojánky stejný (a pokud nebude ten "nasazovaci čudl" stejně velkej, tak snadno upravitelný). Doufal jsem, že by se u tebe něco mohlo najít třeba z reklamací. Nezklamals
Máš pravdu, že to tady docela "umírá". Co si budeme namlouvat, je to vcelku drahý koníček a pokud se někde neprodávají modely za levný peníz (Amercom nebo minule Levné knihy), většina z nás si udělá radost jen párkrát do roka. Snažím se sem dávat všechno, co kde najdu, ale novinek zrovna moc není. Snad kromě měsíčních aktualizací helikoptér od Altaya (která většina z nás stejně nikdy nesežene) a Hobby Master (našel jsem i celkem přehledné stránky Corgi, tak snad výhledově). Ale ono se tyhle téma s plastikovým modelářstvím docela překrývá. Například teď sháním dekály z Italeráckého Hellcata, abych je nahradil na jinak celkem pěkném Easy Modelu a nejeden kovák jsem musel doladit (Amercom byl expert, obrácené nádrže, otočené podvozky...). Některým stavitelům dokonce jde jen o ten proces, dokončený model klidně prodají jako "hotovku". Takže jsem fakt rád, že to sem takhle Spider dává.