Pisu ze jeho vyrobu prestahovali a vyraba teraz hlavne aj pre BAe.
https://militarnyi.com/en/news/bohdana- ... y-systems/

Pisu ze jeho vyrobu prestahovali a vyraba teraz hlavne aj pre BAe.
A prečo to musel chcieť? Vkoho rukách a koho zásluhou skončil ZTS Metalurg aj s hromadou výkovkov hlavní na dvoroch.NagyAttila píše: ↑7/9/2026, 11:26Ved presne to chcel minuly riaditel Kontrukty Gursky - aby hlavne vyrabal Kramatorsky zavod.

To je pravda. Aj preto Strnada a CSG na Slovensku nikto nema rad, okrem tych koho plati.NOTNA píše: ↑7/9/2026, 20:54A prečo to musel chcieť? Vkoho rukách a koho zásluhou skončil ZTS Metalurg aj s hromadou výkovkov hlavní na dvoroch.NagyAttila píše: ↑7/9/2026, 11:26Ved presne to chcel minuly riaditel Kontrukty Gursky - aby hlavne vyrabal Kramatorsky zavod.
Tak, ještě že jich je jen pár.. Aj preto Strnada a CSG na Slovensku nikto nema rad, okrem tych koho plati.

A mozno ani ti nie

Myslel som si o Tebe, ze Tvoje prispevky budu mat vyssiu informacnu a intelektualnu uroven. Hlavne ze si nestastny, ze podiel v Aere kupil slovensky madar

Záleží na tom, či má postranné úmysly alebo nie.NagyAttila píše: ↑8/9/2026, 09:59 A nie je jedno ci nejaky majetok vlastni slovak , cech ci madar, ak sa majetok rozvija?
...tak takúto zhovädilosť som už dávno nečítal.NagyAttila píše: ↑7/9/2026, 21:24To je pravda. Aj preto Strnada a CSG na Slovensku nikto nema rad, okrem tych koho plati.NOTNA píše: ↑7/9/2026, 20:54A prečo to musel chcieť? Vkoho rukách a koho zásluhou skončil ZTS Metalurg aj s hromadou výkovkov hlavní na dvoroch.NagyAttila píše: ↑7/9/2026, 11:26
Ved presne to chcel minuly riaditel Kontrukty Gursky - aby hlavne vyrabal Kramatorsky zavod.
Ale nejde o to, ze niekto nieco predal. Ide o to ze novy vlastnik to kupil preto, aby to zrusil..

Aky bol potom dovod kupy ZTS-Metalurg, ked nasledne bola tato fy zavreta z dovodu duplicitnych kapacit v ramci holdingu CSG..(ci v tom case EA)NOTNA píše: ↑8/9/2026, 20:10...tak takúto zhovädilosť som už dávno nečítal.NagyAttila píše: ↑7/9/2026, 21:24To je pravda. Aj preto Strnada a CSG na Slovensku nikto nema rad, okrem tych koho plati.
Ale nejde o to, ze niekto nieco predal. Ide o to ze novy vlastnik to kupil preto, aby to zrusil..