Družicové navigační systémy.

technologie,historie,současnost
Koba
štábní praporčík
štábní praporčík

Re: Družicové navigační systémy.

Příspěvek od Koba »

Ataman píše: 22/6/2026, 17:22
Zůstanu nadále asociálním matrózem, do těhle barbínkovských vopičáren mě netahej, děkuju.

A AI nevěřím ani čárku mezi větama, z důvodů zde hle - viewtopic.php?f=5&t=11474 Polarem a dalšími podrobně popsaných.

Jasný: "Čemu nerozumím, to mě uráží!"
Lord
1. Armádní generál
1. Armádní generál

Příspěvek od Lord »

To je dobrý vlákno o AI slopu, jo ten text, fotky sice jednotlivě popsané nejsou, ale předpokládá se místní znalost.
Hlavně se to dobře umístilo ve vyhledávání.

A víte, že mi to AI CHAT ŘEKNE, co je špatně třeba na kamufláži italského letadla startujícího z lodě, když se správně zeptám.
No ale jinak ostatní věci považuje za detaily :)
Pumovnici si uvědomí... ale co, no problema

Vypadá to jako paradox: jak může AI vygenerovat nesmysl, ale hned po upozornění ho sama správně zkritizovat?
Rozdíl je v tom, jak AI obrázky tvoří a jak textově přemýšlí.

Když se textového chatu (LLM) zeptáte: "Co je špatně na kamufláži italského palubního letadla?", přepnete AI do úplně jiného režimu.

Generátorům obrázků, zatím chybí skutečné povědomí o fyzikálních zákonech, logice nebo historických souvislostech.

Ale konec off-topic!
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Ataman
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Ataman »

Koba píše: 22/6/2026, 18:37

Jasný: "Čemu nerozumím, to mě uráží!"
To se mě zas snažíš narvat do nějaký tebou vymyšlený škatule, jenže tak jednoduchý to mít nebudeš, složitomyšlenče. Já totiž nerozumím spoustě věcí a vůbec mě to neuráží. Když mě někdo, nebo něco zkouší vojebat, tak to pak jo, to mě uráží, bez ohledu na to, jestli tomu rozumím, či ne.

Á propos, mám takovej dojem, že tebe uráží všecko, co ti nepasuje do tvejch škatulí.
Cerkev je blízko, ale je ledovice. Krčma je daleko, ale půjdem opatrně.
Odpovědět

Zpět na „Jaderné a kosmické zbraně“