Koš-Terorizmus, hybridné vojny, destabilizácia spoločnosti

Komentáře aktuálního dění ...
Pravidla fóra
Pokud příspěvek v Aktualitách neodpovídá charakteru a úrovni "veřejné" Palby, moderátoři mají právo jej okamžitě, bez upozornění přesunout do skryté Hospody, která byla za tímto účelem zřízena.

Pokud nemáte přístup do Hospody a chtěli byste jej, musíte být na Palbě registrováni nejméně půl roku a poté můžete napsat SZ adminům "skelet" nebo "jarl".

Ve vlákně o Ukrajině v sekci "Aktuality" platí pravidla, která budete dodržovat. Postih za nedodržování bude následující:
- smazání příspěvku
- BAN uživatele (minimálně 24hodin, maximálně na vždy)
- uzamčení vlákna
Všechny tyto postihy budou uplatňovány bez jakéhokoliv varování a vysvětlování, na základě úsudku přítomného moderátora.

Pravidla jsou následující:
- příspěvek bude věcný v českém nebo slovenském jazyce (případně s českým nebo slovenským překladem), žádné "emotivní" výlevy nebudou trpěny
- diskuze ve vlákně "Válka na Ukrajině" není povolena, k tomu je určeno patřičné vlákno v Hospodě (o vstup můžete zažádat u administrátora)
Odpovědět
Ataman
Kapitán
Kapitán

Koš-Terorizmus, hybridné vojny, destabilizácia spoločnosti

Příspěvek od Ataman »

Zemakt píše: 6/5/2026, 11:29
Navíc díky sociálním sítím se utvrzují ve své genialitě, takže kde kdo s dírou v zadku si myslí, že není ovce, protože to prokoukl.
A za všechno můžou Rodšíldové, tvl já mám snad dejavu. Je nás tady šest chlapů, už druhý týden nefouká a do odjezdu asi už nebude. Skoro ponorka a z každý skříně na tebe kouká Rodšíld :D Domů přijedu notně psychicky zocelen.

PS ještě že toho Babiša fakt každej "miluje".
Á, pán je masochista.
Ale můžeš vzít čáru na Zarzu, nebo se nalejvat sangrijou od rána do večera.
Cerkev je blízko, ale je ledovice. Krčma je daleko, ale půjdem opatrně.
Zemakt
6. Podplukovník
6. Podplukovník

Re: Terorizmus, hybridné vojny, destabilizácia spoločnosti

Příspěvek od Zemakt »

To už mne taky neba
ObrázekObrázek

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
pjaro77
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od pjaro77 »

palo satko píše: 6/5/2026, 16:36 Niko zabudni. Keby sa robil prieskum v ktorej profesii sa najviac nadava na aktualnu europsku politiku, tak policajti by suverenne vyhrali a pred tymi motorkarmi pôjdu s majakom, aby si im uhol.
Spýtam sa vážnu otázku slovákov tu na portáli. Myslíte si , že budúce voľby vyhrá Republika a pôjde do koalície s SNS a dajme tomu Smerom ? Lebo Rep. je ešte viac proruská ako Smer ktorý má väčšinu voličov dôchodcov. A dodnes som nepochopil dôvod , prečo sa pasujú za národne a kresťansky orientovaných ale očividne podporujú rusko.
Ak vyhrá potom sa ešte len spustí ruský govnomet.
Já bych všechny ty internety a umělý inteligence zakázala.
pjaro77
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od pjaro77 »

OK, Mám príspevok vymazať ?
Já bych všechny ty internety a umělý inteligence zakázala.
Odpovědět

Zpět na „Aktuality“