Raritní a zajímavé fotografie, filmy, články - letectví
Re: Raritní a zajímavé fotografie, filmy, články - letectví
Jak Němci, Branďáka poznáš, i když má lyže ne?

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
No němci, píšou to tam. A poznám-nepoznám, já už těď nepoznávám anoi sám sebe.
Cerkev je blízko, ale je ledovice. Krčma je daleko, ale půjdem opatrně.
Tvl, jsem taky dobrej vůl. Jo Němci, máš recht. A bude to asi nějaký Aviatik C (Albatros?). Tak tuhle nápovědu kromě hor škrtám a návdavkem dávám jinou.
Bacon.
Bacon.

Píšou Albatros BII. A němci že přestože Zmrzlinářům válku nevyhlásili, tak šli pomoct Austrovengrijcům.
Bacon si dám pod vajíčka, ale až večer, teď po včerejšku baštím točenák s cíbou a octem.
Ale jestli to měl bejt beacon, tak Benno Fiala? Aspoň myslím, knížku, kde bych to moh ověřit, mám jak na potvoru v Budějcích.
Bacon si dám pod vajíčka, ale až večer, teď po včerejšku baštím točenák s cíbou a octem.
Ale jestli to měl bejt beacon, tak Benno Fiala? Aspoň myslím, knížku, kde bych to moh ověřit, mám jak na potvoru v Budějcích.
Jj, včera jsem o tom shodou okolností něco psal, on ten V/W byl svého času taky zavřenej s jedním bavorákem, pokus o útěk č. 2, co ho šoupli do lochu jako Rakušáka, přestože byl Boš. Má to kulas, takže spíš C(?)Píšou Albatros BII. A němci že přestože Zmrzlinářům válku nevyhlásili, tak šli pomoct Austrovengrijcům.
No, kdyby to byl Fiala, nápověda by byla asi Lila. Nebudu ale dál dělat chytrolína. https://cs.wikipedia.org/wiki/Franz_Slanina

Aha. Já, jestli si to dobře pamatuju, mám Fialu zafixovanýho jako toho, kdo začal s bezdrátovým přenosem u průzkumáků(ale ověřit to nemůžu, budu se zašívat ve svý jezevčí noře, do Budějc se mi fakt nechce), tak sem nabyl dojmu, podle těch filmů, že je to on.