Český moderní bojový tank T-72M4 CZ
Re: Český moderní bojový tank T-72M4 CZ
Ruský agent a Arthur je jeho prorok . Možno by bolo dobré sa pozrieť na jeho účty, či nedostáva nejakých kapríkov za propagandu. Arthuro, čo ty na to ? 
Já bych všechny ty internety a umělý inteligence zakázala.
- Pressburger
- Kapitán

Modernizace selhala. Co dál s tanky T-72? Nabízí se i ruská cesta
zdroj: https://www.denik.cz/veda-a-technika/tank-t-72.html
zdroj: https://www.denik.cz/veda-a-technika/tank-t-72.html
Ak sú lidé nevzdělaní a hloupí, nemůžete toho moc udělat. Lidé sú rádi hlúpi. Ale nedělejte im to jednoduché. Hádejte se a hádejte se s nimi
To je zas titulek, ale co čekat od Vojáčka.
Nepatřím mezi odborníky na tanky, ale mě ten článek nepřišel zcestný. Co je tam špatně? Kromě autora...

Toto
Sú to rozprávky v štýle boľševických politrukov. Žiadny mimoriadny efektívny zdroj posilnenia schopností to nie je, už len kvôli počtu. Nanavýš sa dá použiť ma logistiku ale na to stačí aj prerobené BVP-2. A adoračné príspevky príštipkárského obchodníka so šrotom si nevšímaj tiež , ak ti môžem radiť.Zhruba třicet tanků T-72M4CZ, která armáda stále vlastní, představuje značnou vojenskou hodnotu, jakkoli již z větší části nejsou bojově použitelné. Zásadní chybou by bylo je vyřadit a nechat zbrojaře je rozprodat po světě na náhradní díly.
Kvalitní tankový podvozek T-72 má stále řadu výhod, které z něj dělají ideální cíl dalších modernizací a mimořádně efektivní zdroj posílení schopností našich ozbrojených sil.
Početně nijak nevyčuhuje ze stavů jiné bojové techniky ČR.
Práve preto a kvôli veku a koncepcii je zbytočné čokoľvek s tým robiť len dať do muzea.