Vtipy
Re: Vtipy
Ako vtip dobré, ale boľševici ani Rusi predsaj nikdy v živote demokraciu nemali, takže to nemôžu poznať. Do toho štádia sme dospeli my v našej "demokracii" a za chvíľu ti to tu admin predvedie.
Neboj, keď ťa admin doteraz nezotrel, tak ťa tu nechá naďalej. Jedine, že by Rusko zaútočilo na niektorú krajinu v NATO, to si letel odtiaľ veľmi rýchlo.
P.S. Stále nechápem, čo také úžasné vidíš na Rusku, že mu straníš. Rusko je úpadková krajina aj v porovnaní s osprostenou Europou. A lepšie to u nich nebude, vymierajú, zastavuje sa vývoj aj civilná ekonomika.
P.S. Stále nechápem, čo také úžasné vidíš na Rusku, že mu straníš. Rusko je úpadková krajina aj v porovnaní s osprostenou Europou. A lepšie to u nich nebude, vymierajú, zastavuje sa vývoj aj civilná ekonomika.
Naposledy upravil(a) pjaro77 dne 6/12/2025, 20:25, celkem upraveno 1 x.
Já bych všechny ty internety a umělý inteligence zakázala.
Nestraním nikomu, len sa snažím merať rovnakým metrom všetkým. A fandím aj Ukrajine a je mi jej ľúto, ale nie tej časti, ktorá adoruje banderu.pjaro77 píše: ↑6/12/2025, 20:23 Neboj, keď ťa admin doteraz nezotrel, tak ťa tu nechá naďalej. Jedine, že by Rusko zaútočilo na niektorú krajinu v NATO, to si letel odtiaľ veľmi rýchlo.
Poslední dílka Jaromíra Nohavici se budou vyjímat v estrádách „nového režimu“ skvěle
Různé popěvky dost pokleslého obsahu Nohavica produkuje už delší dobu. Zdá se, že trajektorie od agentství přes cenu od válečného zločince Vladimira Putina až po účast na pochybných akcích, jako je Vlastenecké setkání v Příčovech, vede k nějakému definitivnímu konci.
https://www.forum24.cz/posledni-dilka-j ... imu-skvele
Zoufalec. A pro mne osobně dost velké ponaučení.Koba píše: ↑7/12/2025, 18:54Poslední dílka Jaromíra Nohavici se budou vyjímat v estrádách „nového režimu“ skvěle
Různé popěvky dost pokleslého obsahu Nohavica produkuje už delší dobu. Zdá se, že trajektorie od agentství přes cenu od válečného zločince Vladimira Putina až po účast na pochybných akcích, jako je Vlastenecké setkání v Příčovech, vede k nějakému definitivnímu konci.
https://www.forum24.cz/posledni-dilka-j ... imu-skvele

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
Rozprávajú sa rus a američan.
Američan hovorí, že majú slobodu lebo kľudne môžu pred Bielym domom skandovať, že prezident je blbec. Rus vraví, že aj oni majú slobodu lebo môžu tiež skandovať pred kremľom, že americký prezident je blbec.
Potom Američan hovorí. Ja sa môžem aj vysrať pred bielym domom a nič sa mi nestane.
To môžem aj ja pred Kremľom hovorí Rus ale nemôžem si stiahnuť nohavice.
Rus hovorí že sa má vcelku dobre, nemôže sa sťažovať.
Američan mu odpovie že aj sa má dobre, ale sťažovať sa môže, nik mu to nezakázal.
Američan hovorí, že majú slobodu lebo kľudne môžu pred Bielym domom skandovať, že prezident je blbec. Rus vraví, že aj oni majú slobodu lebo môžu tiež skandovať pred kremľom, že americký prezident je blbec.
Potom Američan hovorí. Ja sa môžem aj vysrať pred bielym domom a nič sa mi nestane.
To môžem aj ja pred Kremľom hovorí Rus ale nemôžem si stiahnuť nohavice.
Rus hovorí že sa má vcelku dobre, nemôže sa sťažovať.
Američan mu odpovie že aj sa má dobre, ale sťažovať sa môže, nik mu to nezakázal.
Já bych všechny ty internety a umělý inteligence zakázala.
Dotaz rádiu Jerevan: "Je pravda, že Česko je letos šestou nejrychleji rostoucí ekonomikou světa?"
Odpověď: "Ano, je to pravda. Akorát není šesté, ale osmé. A nejde o celý svět, ale o země EU."
Dotaz rádiu Jerevan: "A je pravda, že je to mimořádný úspěch?"
Odpověď: "Ano, je. Vlastně v celém posledním desetiletí takto vysoko nedosáhlo. Jen tedy s výjimkou let 2015, kdy bylo v EU čtvrté, a 2017, kdy bylo šesté."
Odpověď: "Ano, je to pravda. Akorát není šesté, ale osmé. A nejde o celý svět, ale o země EU."
Dotaz rádiu Jerevan: "A je pravda, že je to mimořádný úspěch?"
Odpověď: "Ano, je. Vlastně v celém posledním desetiletí takto vysoko nedosáhlo. Jen tedy s výjimkou let 2015, kdy bylo v EU čtvrté, a 2017, kdy bylo šesté."
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček