Pravda o válce v Pacifiku 1931-1945, Díl. 2 - Pozvánka na křest
Pravda o válce v Pacifiku 1931-1945, Díl. 2 - Pozvánka na křest
Vážení členové a čtenáři Palby, tímto si Vás nakladatelství Lammel & syn, Petr Michálek, Roman Košák, Vojtěch Klofec a Tomáš Zeman dovolují pozvat na křest knihy "Pacifik II." Podrobnosti naleznete v níže přiložené pozvánce.
Michan a spol. se těší na brzkou shledanou.
Michan a spol. se těší na brzkou shledanou.

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
Re: Pravda o válce v Pacifiku 1931-1945, Díl. 2 - Pozvánka na křest
Kdo si bude chtít knihu Pacifik 2 odnést tak ať si přijde do kavárny Činoherního klubu, kde po zaplacení knihy si ji podepsanou od autorů bude moci ihned po skončení křtu odnést sebou domů.

Stavil bych se vás pozdravit, ale nevím, jestli to takhle brzy dám 

U národa, u něhož je nejoblíbenějším historickým spisovatelem Vlastimil Vondruška, se nějakého historického prozření a sebereflexe dočkáme opravdu jen velice stěží. (Polarovo motto pro rok 2019)
“Without data, you're just another person with an opinion.” W. Edwards Deming
Brána do Mordoru: https://twitter.com/fbeyeee?lang=cs
Jsi Pražák Polare, či?! V Práglu přece odjakživa trvá pauza na "O" od jedenácti do čtyřech
.
.
Leda že bych se obalil sněhem, dělal že jsem sněhulák a pak že jsem se rozpustil a nenápadně doslovně zmizel
Tak na čtvrtou bych se počítám byl schopný ještě urvat, ale dřív asi ne 

U národa, u něhož je nejoblíbenějším historickým spisovatelem Vlastimil Vondruška, se nějakého historického prozření a sebereflexe dočkáme opravdu jen velice stěží. (Polarovo motto pro rok 2019)
Tak třeba do té doby vydržíme. Škoda jen, že ten křest není ve čtvrtek, bo v Praze není malá sobota v pátek, ale už ve čtvrtek muheee
. Budeme se těšit
.

- jarl
- 3. Generálmajor

Já minule z křtu odcházel v pět hodin a ostatní autoři tam ještě seděli, takže předpokládám, že i letos tam zůstaneme i dlouho po skončení oficiálního programu.
Díval jsem se jak si vede první díl Pacifiku a nenašel jsem žádné e-shop, který by jej měl ještě skladem, takže to vypadá, že je po dvou letech skoro celý náklad vyprodaný. Každopádně ta sleva nabízená v předobjednávkách nebo při koupi přímo na křtu je velmi zajímavá a kdo má o knihu zájem, může takto ušetřit několik stovek a ještě se seznámit s autory.
Díval jsem se jak si vede první díl Pacifiku a nenašel jsem žádné e-shop, který by jej měl ještě skladem, takže to vypadá, že je po dvou letech skoro celý náklad vyprodaný. Každopádně ta sleva nabízená v předobjednávkách nebo při koupi přímo na křtu je velmi zajímavá a kdo má o knihu zájem, může takto ušetřit několik stovek a ještě se seznámit s autory.

Strýček Vova slíbil národu Ukrajinu a dal mu Afghánistán!
Jj, já tam tenkrát se zbylými autory zůstal až do konce. Nevzpomínám si, kdy jsme končili, ale určitě to bylo dost dlouho.
雷電
Za sebe a včerejšek bych chtěl ještě jednou poděkovat všem zúčastněným a organizátorům celé akce. Bylo to prima a fajn pokec

Jsem rád, že jsem řadu lidí konečně poznal osobně, bylo to fajn.

Fakticky skoro určitě ten nejlepší křest knihy. Prima lidi. Pan ředitel a také dokonce i Nakladatel Lamel a syn byli, jak jsem postřehl spokojeni, když viděli jak kupců přibívalo. Díky všem, kteří se zúčastnili a nakoupili.

- jarl
- 3. Generálmajor

I mně se to setkání líbilo. Tentokrát se začínalo dříve a oficiální program byl kratší, takže bylo více času na volnou zábavu, a mohli jsme si pěkně popovídat.

Strýček Vova slíbil národu Ukrajinu a dal mu Afghánistán!