Hlášení chyb
- RezortineR
- nadrotmistr

Re: Hlášení chyb
Nie som si istý, či je to len chyba alebo sa to dá zapnúť/vypnúť (ak je to offtopic, kľudne zmažte):
len pár týždňov dozadu mi to ešte išlo - pri prihlásení sa a zapnutí "Portal" som na pravej strane (ako je Hledaní, Statistiky, a pod.) mal aj sekciu "Poslední komentáře" (myslím že sa to tak volalo). Bolo tam jednoduché nájsť aktuálne diskutované vlákna, resp. vlákna, kde bol daný nový príspevok.
Všimol som si, že táto sekcia mi odtiaľ úplne vypadla, takže musím manuálne hľadať novo aktualizované príspevky pod Obsahem fóra.
Dá sa to nejako zapnúť / vypnúť alebo to bolo z fóra odstránené úplne?
len pár týždňov dozadu mi to ešte išlo - pri prihlásení sa a zapnutí "Portal" som na pravej strane (ako je Hledaní, Statistiky, a pod.) mal aj sekciu "Poslední komentáře" (myslím že sa to tak volalo). Bolo tam jednoduché nájsť aktuálne diskutované vlákna, resp. vlákna, kde bol daný nový príspevok.
Všimol som si, že táto sekcia mi odtiaľ úplne vypadla, takže musím manuálne hľadať novo aktualizované príspevky pod Obsahem fóra.
Dá sa to nejako zapnúť / vypnúť alebo to bolo z fóra odstránené úplne?
Tohle mě taky ze začátku rozhodilo, až posléze sem objevil, že vlevo nahoře, pod logem Palby je odrážka "Rachlé odkazy" a tam to teď je schovaný.
Cerkev je blízko, ale je ledovice. Krčma je daleko, ale půjdem opatrně.
Jj to bylo úmyslně odstraněno. Já tam celou dobu lezu jak teď Ataman. Tak mi to vůbec nechybí.

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
Rychlé odkazy- ještě by jim slušelo umístnění dole. Pro větší pohodlí

Fraška života letí kupředu jak splašená herka - a diváky už pranic nezajímá zápletka prvního aktu.
- RezortineR
- nadrotmistr

Jo našiel som, vďaka!
Ohledně odhlašování, nastala mírná změna k lepšímu. V minulosti mi to odhlásilo třeba i 30x za sebou a teď je to daleko méně često, tak po 2-3 napsaných příspěvcích. Jinak mi to dělá jak na Chromu tak na Edge.

Člen palby bez super hlášky pod čarou
Na telefonu katastrofa.

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
Bylo by fajn napsat co je to za telefon, jaký OS, jestli je aktualizovaný atd

Fraška života letí kupředu jak splašená herka - a diváky už pranic nezajímá zápletka prvního aktu.
někdy to drží jako skála, ale někdy se musím přihlásit prakticky po každém kroku.. třeba jako teď.
Prohlížeč Opera, pravidelně aktualizovaný, a s každým vypnutím se mu mažou cookies a historie.
Prohlížeč Opera, pravidelně aktualizovaný, a s každým vypnutím se mu mažou cookies a historie.