Sraz PALBY podzim 2007
Moderátor: jarl
- sa58
- 1. Armádní generál
- Kontaktovat uživatele:
Tak za necelý týden je sraz Palby 2007. Zatím mám info o ubytování jen od Pegeho a Michana, o jídle se zatím nikdo nezmínil. Je zde možnost nechat si připravit grilované kolena, ale je potřeba znát přibližný počet účastníků.
Proto vás prosím o alespoň přibližné potvrzení účasti.
Proto vás prosím o alespoň přibližné potvrzení účasti.
"Nachystejte květináče, na vánoce sem zpátky!"
Déle jsem neměl přístup na net. Takže bych rád potvrdil účast na srazu. Literaturu mám v baťohu a dygytál, když bude nálada k dokumentaci taky mám. To koleno by taky bodlo a v Rottalu bych taky rád přespal. Slyšel jsem pěknou hlášku. Kdo nezvrací pije pod své možnosti, ale nemuselo by to být moto srazu. Jinak zastavit mě nemůže ani tchýně ve dveřích.
- sa58
- 1. Armádní generál
- Kontaktovat uživatele:
petr píše:Déle jsem neměl přístup na net. Takže bych rád potvrdil účast na srazu. Literaturu mám v baťohu a dygytál, když bude nálada k dokumentaci taky mám. To koleno by taky bodlo a v Rottalu bych taky rád přespal. Slyšel jsem pěknou hlášku. Kdo nezvrací pije pod své možnosti, ale nemuselo by to být moto srazu. Jinak zastavit mě nemůže ani tchýně ve dveřích.
Ok, je zatím objednaných deset kolen, doufejme, že se dostaví aspoň 8 lidí
Ubytování si zajisti nejlíp sám, na http://www.hotelrottal.cz/ je kontakt, lepší je, když si tam zavoláš sám a objednáš si pokoj na své jméno. Kdyby byl nějaký problém tak se ozvi.
"Nachystejte květináče, na vánoce sem zpátky!"
U nás s dědkem to platí. Dnes večer za ním odjíždím a v sobotu vyrážíme společně na "Východní tažení".
Budu tak mimo net (bez možnosti přímo zasahovat do Palby), tak tu moc nezlobte.
Funkčnost a rychlé nahození v případě pádu Palby budou samozřejmě zajištěny.
Budu tak mimo net (bez možnosti přímo zasahovat do Palby), tak tu moc nezlobte.
Funkčnost a rychlé nahození v případě pádu Palby budou samozřejmě zajištěny.
Vím vše, protože mlčím, abych slyšel..... motto STASI