Mimochodem, nevíš od které mise tam musí být podpora života? Zatím jsem mise totiž létal bez posádky...
Kerbal Space Program
- kopapaka
- 6. Podplukovník

Re: Kerbal Space Program
Tak mise už šlapou, mám za sebou první Sputniky (I-III), poslední dokonce s obletem Munu
Naštěstí jsem předtím udělal trochu vědy bez misí, takže už mám i solární panely a jistý pokrok i v dalších oblastech. Zrovna uvažuju, jestli jít směrem k motorům a sacákům pro Clarion a usnadnit si tak cesty na orbitu a nebo jít pro víc vědy a prozatím vystačit s mnohostupňovou raketou. Minule byl poměr vzletových hmotností přibližně 30/200 tun a to se při letu s Clarionem odhodil jen jeden motor s nádrží (munární tahač) a teď to bude ještě míň, protože samostatný tahač nahradí přídavné nádrže a lander poletí celou cestu na jeden motor.
Mimochodem, nevíš od které mise tam musí být podpora života? Zatím jsem mise totiž létal bez posádky...

"Válka je Mír, Svoboda je Otroctví a Nevědomost je Síla!"
- Alchymista
- 5. Plukovník

Krátke misie sa dajú urobiť len so základnou podporou - každá "kabína" pre kerbíkov má zásobu na jeden deň. Zásobníky sú "objavené" tuším v surveability.

Оптимисты изучают английский язык, пессимисты - китайский. А реалисты - автомат Калашникова
- kopapaka
- 6. Podplukovník

Jo takhle. Díky. Asi teda začnu dalším obletem Munu, tentokrát ovšem s posádkou a stopkama 
Snad to kerbíci zvládnou
Edit: prdlačky, přihodím na poslední stupeň stupeň pod lander "velitelský modul" a bude hned o den víc
Snad to kerbíci zvládnou
Edit: prdlačky, přihodím na poslední stupeň stupeň pod lander "velitelský modul" a bude hned o den víc

- Alchymista
- 5. Plukovník

Kerbíci vydržia chvíľočku aj bez podpory - ale osobne by som to neriskoval (zatiaľ...).

Оптимисты изучают английский язык, пессимисты - китайский. А реалисты - автомат Калашникова
- Alchymista
- 5. Plukovník

- kopapaka
- 6. Podplukovník

A platí to i pro kerbíka ve skafandru? Jen mě to tak napadlo...
edit: tak nic, dnes kerbici nelítaj...
edit2: tak jen jeden let kolem Kerbinu s přistáním pro trochu vědy poblíž severního pólu... A Jebovi pro led do pití. Příští lety už budou v dvoumístné kabině Tantares (a Libra, Spica a Vega - později) ze stejnojmeného módu...
edit: tak nic, dnes kerbici nelítaj...
edit2: tak jen jeden let kolem Kerbinu s přistáním pro trochu vědy poblíž severního pólu... A Jebovi pro led do pití. Příští lety už budou v dvoumístné kabině Tantares (a Libra, Spica a Vega - později) ze stejnojmeného módu...

- Alchymista
- 5. Plukovník

Stanica A

Stanica ešte nie je dokončená - centrálna časť má len tri bloky, na štvrtom sa pracuje.
Vpravo je pripojený zatiaľ nepomenovaný medziorbitálny ťahač (prvá verzia - bude prepracovaný) s pilotovanou loďou typu DragonB, na jednom z modulov stanice je dočasne zavesený pilotovaný pristávací modul pre Mun a Minmus
a nová verzia pluginu
https://www.dropbox.com/s/1bhbzkjfdxh2v ... esV07C.rar

Stanica ešte nie je dokončená - centrálna časť má len tri bloky, na štvrtom sa pracuje.
Vpravo je pripojený zatiaľ nepomenovaný medziorbitálny ťahač (prvá verzia - bude prepracovaný) s pilotovanou loďou typu DragonB, na jednom z modulov stanice je dočasne zavesený pilotovaný pristávací modul pre Mun a Minmus
a nová verzia pluginu
https://www.dropbox.com/s/1bhbzkjfdxh2v ... esV07C.rar

- kopapaka
- 6. Podplukovník

Moc pěkná...
Pořád poletuju k Munu, konečně už mám většinu díl na svůj standardní munární lander, který se už tolikrát osvědčil...

Nahoře předcházející, dole aktuální verze - chybí už jen vysouvací žebřík, dokovací port a padák od Real chute pod něj a nějaká ta "věda".

Bohužel tu ještě nemám Clarion, takže používám bezejmennou obludu...
Je to skoro SSTO - odhazují se jen kryty a čtyři dlouhé palivové nádrže, zbytek se vrací.

První testy (mimo kariéru) stanice Vega, mám ji v plánu přesunout k Munu (v kariéře) a použít jako základnu k dokončení výzkumu...

Alchy: staženo, za chvilku jdu testovat...
Pořád poletuju k Munu, konečně už mám většinu díl na svůj standardní munární lander, který se už tolikrát osvědčil...

Nahoře předcházející, dole aktuální verze - chybí už jen vysouvací žebřík, dokovací port a padák od Real chute pod něj a nějaká ta "věda".

Bohužel tu ještě nemám Clarion, takže používám bezejmennou obludu...

První testy (mimo kariéru) stanice Vega, mám ji v plánu přesunout k Munu (v kariéře) a použít jako základnu k dokončení výzkumu...

Alchy: staženo, za chvilku jdu testovat...

- kopapaka
- 6. Podplukovník

Zrovna se toho moc neděje, ale pár novinek přeci jen mám.
Nová orbitální loď Tantares - orbitální modul je také základem Munárního landeru. Zde ještě s posledním stupněm rakety - Clarion ještě (v této kariéře) nelétá...

Orbitální laboratoř, zatím ještě na orbitě Kerbinu. Prozatím je připojený jeden Tantarés a Munární lander. Ještě přivezu pár drobností a hurá na Mun

Nová orbitální loď Tantares - orbitální modul je také základem Munárního landeru. Zde ještě s posledním stupněm rakety - Clarion ještě (v této kariéře) nelétá...

Orbitální laboratoř, zatím ještě na orbitě Kerbinu. Prozatím je připojený jeden Tantarés a Munární lander. Ještě přivezu pár drobností a hurá na Mun

- kopapaka
- 6. Podplukovník

Připravovaná verze 0,24 a kontrakty...

- Alchymista
- 5. Plukovník

Update 0.24 je vonku (0.24.0.543
)

- Alchymista
- 5. Plukovník

Vyzerá to, že som prišiel o všetky save

- kopapaka
- 6. Podplukovník

Jak to, ono to zas není kompatibilní nebo co?!?

- Alchymista
- 5. Plukovník

Neviem, po update sa mi to zatiaľ nepodarilo spustiť...

- kopapaka
- 6. Podplukovník

Jako vůbec nebo jen ty uložené?
Já mám pořád tu starou...
Já mám pořád tu starou...

- Alchymista
- 5. Plukovník

vôbec...
ani starý save, ani novú hru.
ani starý save, ani novú hru.

- kopapaka
- 6. Podplukovník

Tak to je divný... Na fóru k tomu nic není?

- Alchymista
- 5. Plukovník

nepozeral som... zatiaľ to skúšam samostatne.
Bez pluginov sa mi to už rozbehlo.
Všetky diely aj hotové konštrukcie sú vo VAB pootočené o 90° proti smeru hodín
Bez pluginov sa mi to už rozbehlo.
Všetky diely aj hotové konštrukcie sú vo VAB pootočené o 90° proti smeru hodín

- kopapaka
- 6. Podplukovník

Proč pootočené? To nechápu...
Nová verze KW Rocketery - mimo jiné obsahuje novou velikost dílů - nádrže a motory o průměru pět metrů...
Kerbal Space Argument 2
Nová verze KW Rocketery - mimo jiné obsahuje novou velikost dílů - nádrže a motory o průměru pět metrů...
Kerbal Space Argument 2

- kopapaka
- 6. Podplukovník

První test výcvikového Clarionu-T.